Web Analytics Made Easy - Statcounter

تورج بیات، سرپرست سازمان تامین اجتماعی استان البرز، امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرج، در خصوص ابهامات موجود در مورد بازنشستگی پیش از موعد، گفت: با توجه به بخشنامه ۲/۱ سازمان تامین اجتماعی، افراد دارای ۲۰ سال سابقه، آقایان با ۶۰ سال سن و خانم‌ها با ۵۵ سال، می‌توانند با مراجعه به شعب و یا سایت خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی، درخواست بازنشستگی خود را ارائه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد: افرادی که با ۲۰ سال سابقه بازنشسته می شوند، شامل دریافت ۲۰ روز حقوق نمی‌شوند. این افراد میزان حداقل ۳۰ روز حقوق مطابق با قانون کار را دریافت می‌کنند. حقوق بازنشستگی کسی که با ۳۰ سال سابقه  خدمت بازنشسته می‌شود، ممکن است از حداقل حقوق بالاتر باشد؛ اما حقوق بازنشستگی‌ ‌کسی که ۲۰ سال سابقه خدمت دارد، حداقل حقوق ۳۰ روز است و از حداقل حقوق کمتر نمی‌شود.

وام ۷ میلیونی بازنشستگان

این مقام مسؤول در خصوص وام ۷ میلیونی بازنشستگان، با بیا اینکه متولی وام ۷ میلیونی بازنشستگان، کانون بازنشستگان است، بیان کرد: با توجه به حجم بالای متقاضیان پرداخت وام بر اساس اولویت‌ها انجام می‌شود‌. اما با توجه به بالاتر بودن تعداد متقاضیان نسبت به تعداد سهمیه وام، متقاضیان باید برای دریافت وام زمان طولانی صبر کنند. ضمن اینکه مراجعه بازنشستگان به بانک لتزم نیست و بانک عامل  بر اساس نوبت نسبت به پرداخت وام اقدام می‌کند.  

خرید بیمه خدمت سربازی

وی با اشاره به امکان خرید بیمه دوسال خدمت سربازی برای بیمه شده‌های تامین اجتماعی با حداقل دو سال سابقه بیمه، اظهار کرد: این افراد می‌توانند با مراجعه به شعب تامین اجتماعی و یا از طریق سایت خدمات غیرحضوری برای ثبت درخواست خرید بیمه خدمت سربازی اقدام کنند تا شعبه مربوطه بررسی شود. بر اساس دو سال آخر  پرداخت حق بیمه، برای متقاضی فیش صادر شود.   

بیات یادآور شد: متقاضی دریافت خرید بیمه خدمت سربازی، باید ۷ درصد میزان حق بیمه دوسال آخر سابقه بیمه  قبل از خدمت  را پرداخت کند که امکان تقسیط یکساله هم برای متقاضیان وجود دارد.

تعیین مشاغل سخت و زیان آور

وی با اشاره به اینکه تشخیص مشاغل سخت و زیان آور در حیطه اختیارات سازمان تامین اجتماعی نیست، افزود: سخت و زیان آور بودن مشاغل در هیات‌های سخت و زیان آور اداره کار توسط کارشناسان بررسی و پس از تایید به شعب تامین اجتماعی اعلام می‌شود. اگر عنوان شغلی بیمه شده با یکی از عناوین شغلی در  لیست تایید شده مشاغل سخت و زیان آور توسط  هیات‌های سخت و زیان آور اداره کار  مطابق باشد، بیمه شده می‌تواند از قانون سخت و زیان آور استفاده کند.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمه بیکاری بازنشستگی خبرگزاری فارس تأمین اجتماعی البرز سابقه کار سابقه بیمه کرج سازمان تامین اجتماعی بیمه خدمت سربازی سخت و زیان آور ۲۰ سال سابقه خرید بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۵۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار

مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور زنان و خانواده گفت: تعداد کارگران بیمه شده در کشور ۱۶ میلیون نفر است که زنان سهم ۲۱ درصدی از آن را دارند.

به گزارش مشرق، «نرجس بختیار خلج» اظهار داشت: تعداد کارگران بیمه شده در کشور ۱۶ میلیون نفر است که زنان سهم ۲۱ درصدی از آن را دارند. ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از بیمه‌شدگان کشور زنان هستند؛ از این تعداد۵۲۰ هزار نفر بیمه زنان خانه‌دار شده‌اند. همین مساله نشان می‌دهد زنان ضمن رسیدگی به خانواده در جامعه کاری نیز مشارکت فعال دارند و این مساله شایسته تقدیر است. اکنون عرصه برای هر زنی که احساس کرده دوست دارد وارد بازار کار شود، فراهم است.

وی افزود: برای آن دسته از بانوانی که آمادگی ورود به بازار کار را ندارند و ترجیح می‌دهند به امور خانوادگی بپردازند، فرصتی فراهم شده تا بیمه زنان خانه‌دار شوند و از امکانات آن برای آینده زندگی خود استفاده کنند.

بختیار خلج تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب در دیدار خود با کارگران به ارزش‌گذاری به عمل تأکید کردند که یعنی صرفاً کار را برای درآمد نبینیم و به آن ارزش بگذاریم و کار شایسته در جهت تعالی جامعه را هدف‌گذاری کنیم. نقش زنان در این مسیر نقش مؤثری است چرا که پایه‌های تربیت فرزندان در خانواده شکل می‌گیرد و این زنان هستند که تربیت نیروی انسانی را از ابتدا رقم می‌زنند. ما باید به سمت تقویت این فرهنگ با محورگذاری بر ارزش کار معنوی حرکت کنیم و ضمن توجه به بُعد مالی به ابعاد معنوی نیز توجه کنیم.

مشاور وزیر تعاون درباره مراسم تجلیل از زنان نمونه کارگری در هفته کارگر گفت: در هفته کارگر مراسمی برای تقدیر از خانم‌های کارگر نمونه برگزار شد که آن‌ها هم به لحاظ کاری و تلاشگری جزو برگزیدگان هستند و هم در حوزه ترویج سیاست‌های تقویت‌کننده تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده تأثیر دارند. البته تجلیل امسال یک تفاوت مهم با سال‌های دیگر داشت و آن تقدیری است که از کارفرمایان و واحدهای تولیدی دوستدار خانواده به عمل آمد.

بختیار خلج در توضیح تجلیل از کارفرمایان دوستدار خانواده گفت: اگر می‌خواهیم بر جنبش تعهد بر خانواده کار کنیم باید این ارزش‌گذاری را در جامعه داشته باشیم. به همین دلیل از کارفرمایان دوستدار خانواده که بر اساس شاخص‌هایی مانند کمک به افزایش جمعیت، معیشت پرسنل در موضوع ارزش‌گذاری بر ازدواج و تحکیم خانواده سرآمد هستند، تقدیر به عمل آمد. ۱۴ بانوی کارگر نمونه و ۱۲ واحد تولیدی مورد تقدیر قرار گرفتند.

وی درباره وضعیت زنان کارگر در دولت سیزدهم افزود: حوزه زنان یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم است. به جهت کیفی تکریم بانوان و تسهیل شرایط کار توأم با خانواده چشمگیر بوده و مورد توجه قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • آیا منابع متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان جور شده است؟
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • آمریکا: کمک مالی به کی‌یف برای پرداخت حقوق بازنشستگی نیست
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار